top of page
2.jpg

Hello

Mijn volledige naam is Fianna Maryse Zettler. Ik ben geboren in Den Haag in de maand oktober en daarom een Weegschaal :). Tot mijn 12de jaar heb ik op 3 verschillende vrije scholen gezeten. Ik was altijd al een heel fantasierijk kind en een echte verhalenverteller. Ook maakt mijn dyslexie, mij een creatief en een echte beelddenker.

My Story

Al sinds mijn middelbareschooltijd ben ik te vinden op Instagram. Altijd bezig met het mooier maken van mijn “feed” (de volgorde, kleuren en compositie van de posts).

Na stage te hebben gelopen bij een reclamebureau, wist ik dat ik deze kant uit wilde. Het ontwikkelen en tot leven brengen van concepten vind ik fantastisch. Daarom heb ik gekozen voor het Grafisch Lyceum in Rotterdam, waar ik de opleiding Mediavormgeven, richting Corporate Design heb gevolgd. Tijdens deze periode ben ik ook in contact gekomen met de e-commerce wereld en heb ik een eigen merk opgezet. Door dit avontuur heb ik erg veel geleerd over de praktijk en het ondernemerschap.

Kennismaken?

Nu je iets meer over mij weet, lijkt het me superleuk om jou ook beter te leren kennen! Wat je dromen en ambities zijn en of ik hier misschien iets in kan betekenen om deze waar te maken. Ik beantwoord met liefde al je vragen en ik denk alvast even mee in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Image by Sasha  Freemind
bottom of page